10 Eylül 2011 Cumartesi

Satır başlarından V

Perfume/Koku
Çocuk, ruhunun karşısına oturuyor. Neredeydin der gibi? Ruh, yalan söylediğini belli etmeye çalışıyor, yalan söylediğini biliyor, çocuk. ''35 senedir, yalan söylerim'' diyor, Ruh. Ve ekliyor, ''sen niye böyle alenen anlatıyorsun?''. Çocuk, ''belki vazgeçersin'' dediğinde, ruhu ''belki, bir gün yalan söylemek zorunda kalmam''diyor. Bir süre yine her zamanki gibi birbirimizi kokluyoruz!.. Gözleri nemleniyor sanki Ruhun, çocuk görüyor ama söylemiyor...

Konu alternatifler olunca ''a'' ve ''b'' iyi de ''c...''nin Allah belasını versin!

Akrep ve yelkovan arasındaki saygı azcık saniyede de olaydı...

Şu sıra metrobüs insanları sakin ama ben git gide ''Ali kıran Başkesen'' bir insan oluyorum... Otobüs şoförüne anlattım ''metrobüse binmenin yan etkileri'' deyiverdi.

Gözüm kıpkırmızı olmuştu, soğuk su filan vurdum ama nafile... Doktora gittim. Kadın doktor ''ne oldu böyle'' deyince hiç çekinmedim, doktor dedik halden anlar ''Yüzüme krem sürerken parmağımı gözüme soktum'' dedim. Atılan kahkaha yüzünden dışarıdaki hastalardan birkaçı odaya girdi! Laaann!!!!

E-postama, konusuz ileti düşünce gece gelen telefon gibi tedirgin oluyorum...

Erkek insanın, yanındaki kadına kumsalda olmanın verdiği doğallıkla ve bir yakınlaşma cümlesi olarak ''Üstüne uzanabilir miyim?'' dediğini duydum... (Delice sevişmek istiyor ama doğru cümleyi bir türlü bulamıyor)

Sen harala gürele çalışırken gecenin bir vakti elinde içkiyle ofisin kapısını çalan insana arkadaş denir!..

Ne güzele ''negzel'' diyen insanla her yere gidilir...

''Beni böyle sev seveceksen'':)
Hani bir grup rüzgar sırf yeryüzündekilerin aklı çıksın diye bulutlara acayip şekiller veriyor ya ben çok fena mutlu oluyorun be... Ancak siz öyle hayranlıkla bakakalırken bir uçak da her şeyi bok edebiliyor! Bir de böyle havalarda hiç bir insan evladı çalıştırılmamalı.

Bazen Tanrı'nın yardım etmesi yetmez, sevmesi de lazım...

17 Temmuz 2011 Pazar 15.03 Metrobüsteyim. Bir kez daha pazar günü şu saatte işe giderek normal hayatımı kutsuyorum!

En iyi tanıdığınız insan mutfak dolabında neyin nerede olduğunu bildiğiniz insandır!

FTÜK: Facebok, Twitter Üst Kurulu. Kurasım var!

Bence; 'pazar sendromu', 'pazartesisendromunu'nu çok pis döver!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...